Kontaktní formulář

9
dotazy
9
nezávazná poptávka
9
pomoc

5 + 10 =

Odesláním tohoto formuláře dáváte souhlas s poskytnutím osobních údajů.

„Ochrana osobních údajů Uživatele, který je fyzickou osobou, je zajištěna v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a souladu s Právní doložkou webových stránek www.ftvaky.cz. Zákazník souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů (dále jen Osobní údaje). Uživatel souhlasí se zpracováním Osobních údajů Provozovatelem, a to pro účely realizace práv a povinností vyplývajících z používání webových stránek www.ftvaky.cz, a to především pro účely zasílání informací nekomerčního charakteru.“

FT vaky, s.r.o.,

I. P. Pavlova 1785/3,
120 00 Praha 2

Společnost je zapsána u Obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 273659

info@ftvaky.cz

Tel. +420 774 444 372

Datová schránka

nvmfvix

 
Ftvaky nádrže na tekuté hnojivo

Jsme výhradním dovozcem revolučních produktů francouzské skupiny CITERNEO pro území České republiky a Slovenské republiky.

Flexibilní nádrže na různé druhy kapalin lze vyrobit v téměř jakémkoli tvaru a o objemu od 1 m3 do 2 000 m3. Jejich přeprava je snadná.

Díky tomu lze reagovat na rozličné situace a potřeby a nalézt řešení na míru.

Nabízíme dodávku, instalaci a revize všech druhů a velikostí zásobníků a vaků. Samozřejmostí je také poradenský servis.

Ať už řešíte uskladnění pitné vody, vody užitkové, dešťové vody, odpadních vod, protipožární vody, hnojiv a splaškového kalu, nebo třeba pohonných hmot, obraťte se na nás s nezávaznou poptávkou.

Reagujeme rychle, nejpozději do 24 hodin!
Pomůžeme vám s flexibilním a spolehlivým skladováním kapalin způsobem hospodárným a šetrným k životnímu prostředí.

© FT vaky, s.r.o. | Jakékoli užití obsahu, loga, fotografií nebo grafické úpravy webových stránek FTvaky.cz, včetně jejich převzetí, šíření a dalšího zpřístupnění je bez předcházející písemné dohody s vlastníkem webu a provozovatelem serveru zakázáno. Logo FT vaky, které je používáno na těchto webových stránkách, je zaregistrováno u Úřadu průmyslového vlastnictví jako ochraná známka kombinovaná pod číslem 365145 a ochraná známka FTVAKY slovní je vedena pod číslem 365146. Provozovatelem serveru a vlastníkem webu je FT vaky, s.r.o. se sídlem náměstí I. P. Pavlova 1785/3, Nové Město, 120 00 Praha 2, IČO 059 53 308. Společnost je zapsána u Obchodního rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 273659.